Голова "Укроборонпрому" подав у відставку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова "Укроборонпрому" подав у відставку

Казна та Політика
773
Ще місяць тому голова “Укроборонпрому” Айварас Абромавічус написав заяву про звільнення.
Про це заявив заступник генерального директора цього Державного концерну Мустафа Наєм у Facebook.
“Новий генеральний директор концерну повинен бути призначений президентом за поданням прем’єр-міністра, яке, згідно з повідомленнями журналістів, вже передано в Офіс президента”, — написав заступник голови “Укроборонпрому” в соцмережі.
Він також зазначив, що у нового керівника буде право формувати свою команду, впроваджувати свою культуру управління і реалізовувати своє бачення реформи.
“Водночас “Укроборонпром” — не приватна власність, а державна компанія, перед якою стоїть чітке і зрозуміле завдання: виробництво якісних озброєнь і військової техніки для потреб армії”, — підкреслив Наєм.
За його словами, безглузда боротьба за владу, відновлення нелегальних потоків і схем, розтягування активів і повернення до старих практик ручного управління — “ті червоні лінії, порушення яких є неприйнятним, і не дозволить багатьом з нашої команди залишатися працювати в концерні”.
Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський призначив ексголову Мінекономрозвитку Айвараса Абромавічуса генеральним директором держконцерну “Укроборонпром” 29 серпня 2019 року.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас