Зеленський: Податкові надходження збільшилися в півтора рази — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський: Податкові надходження збільшилися в півтора рази

Казна та Політика
365
Президент Володимир Зеленський заявив, що податкові надходження під час пандемії виросли в 1,5 рази, а доходи на митниці впали.
Про це він сказав під час робочої поїздки в Житомирську область.
“Впали доходи на митниці, хоча вона більш-менш почала виходити на рівень тих сум, які їм ставило Міністерство фінансів як задачу. Податкова показує серйозні результати, збільшилися надходження податків, і це про щось говорить. Якщо у нас в COVID-період податкові надходження збільшилися десь в півтора рази, то у мене великі питання: що ж тоді, коли держава працювала, де всі ці гроші?”, – сказав Президент.
Зеленський підкреслив, що поки “не бачить проблем з грошима”, хоча в цілому проблема з грошима є у всьому світі, в Європі і в Україні.
“На жаль, ми не в найкращому економічному становищі. Я не знаю, що там говорять експерти, – ми знаємо реалії. У нас більш-менш стабільна ситуація, вона контрольована. Ми знаємо, що відбувається з грошима, і скільки не вистачає. Але ми повинні розуміти, що в усьому світі багато підприємств закрито через COVID, багато людей втратили робочі місця, позбулися зарплат. Давайте просто це спокійно визнавати і боротися з цими проблемами”, – вказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас