IKEA відкриє третій пункт видачі замовлень у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IKEA відкриє третій пункт видачі замовлень у Києві

Фондовий ринок
1028
Шведська компанія IKEA, найбільший в світі ритейлер меблів і товарів для дому, найближчим часом відкриє третій пункт видачі замовлень в Києві в торгово-розважальному центрі (ТРЦ) Lavina Mall.
Про це повідомила в четвер прес-служба компанії.
IKEA підтверджує свої наміри найближчим часом запустити третій пункт видачі замовлень в Києві, який буде розміщено в ТРЦ Lavina Mall. Це один з двох додаткових пунктів видачі замовлень, які ми плануємо відкрити в столиці, щоб ще більше людей могли отримати свої замовлення в найкоротші можливі терміни”, – заявили в прес-службі компанії.
Як повідомлялося, IKEA має намір відкрити два додаткові пункти видачі замовлень в Києві, а також подвоює потужності інтернет-магазину в Україні для задоволення попиту.
У травні IKEA офіційно запустила можливість замовлення товарів з інтернет-магазину в Україні, а також відкрила пункти видачі в київських ТЦ Auchan Rive Gauche і ТЦ Metro Cash&Carry.
Крім того, компанія планує відкрити перший магазин в міському форматі в Україні до кінця 2020 року. Як раніше підтвердили в компанії, вже підписано договір оренди з торгово-розважальним центром Blockbuster Mall.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше в IKEA пояснили, чому в Україні ціни на товари вищі, ніж в інших країнах. Кінцеві ціни на товари, запропоновані на момент запуску онлайн-магазину IKEA в Україні, зумовлені такими факторами: обсягами, імпортними митами, коливаннями валюти, транспортними витратами, поточними ринковими умовами тощо.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас