На популярному курорті заборонили відпочинок туристам з України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На популярному курорті заборонили відпочинок туристам з України

Особисті фінанси
3021
Бажаючим відпочити цієї осені на Кіпрі варто врахувати, що держава віднесла Україну до категорії країн з високим ризиком захворюваності на COVID-19. У зв’язку з цим на Кіпрі 28 серпня почнуть діяти особливі умови в’їзду в країну, пише avianews.
Потрапити на Кіпр зможуть лише обмежені категорії людей, серед яких – громадяни острова, які постійно проживають на Кіпрі, їхні подружжя та діти незалежно від громадянства. Також можуть в’їхати в острівну державу іноземці з дозволом на проживання на Кіпрі, батьки, подружжя або діти осіб, які легально проживають на Кіпрі, з метою возз’єднання сімей, особи, яким дозволено в’їзд за Віденською конвенцією або які мають спеціальний дозвіл на в’їзд на Кіпр. Цим людям доведеться показати свіжий результат ПЛР-тесту на коронавірус і пройти двотижневу самоізоляцію. На жаль, туристів у цьому списку поки немає.
Нагадаємо, влада Індонезії заявила, що в зв’язку з пандемією коронавірусу вони не будуть відкривати кордони держави як мінімум до кінця 2020 року. Обмеження для всіх туристів, у тому числі і українських, торкнеться і популярного острова Балі. Повідомляється, що громадяни Індонезії також не можуть вилетіти за межі своєї країни. Спершу це обмеження діяло до 11 вересня, проте його продовжили до кінця 2020 року.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас