Air Astana назвала нову дату повернення до Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Air Astana назвала нову дату повернення до Києва

Фондовий ринок
406
Air Astana має намір відновити польоти в Україну з 19 серпня.
Про це йдеться в офіційному повідомленні авіаперевізника.
Казахстанська авіакомпанія має намір літати на лінії Алмати-Київ тричі на тиждень – по середах, суботах і неділях на літаках Airbus A320.
Це вже третя спроба Air Astana відновити рейси в Україну. Спочатку вона планувала запустити польоти до Києва 4 липня, однак перенесла рейси на 1 серпня через жорсткість карантину в Казахстані.
1 серпня польоти також не було відновлено. Пасажирам слід враховувати можливість подальшої зміни розкладу перед бронюванням авіаквитків.
За даними Air Astana, станом на зараз Казахстан вимагає від осіб, які в’їжджають з України, пред’явити чинну довідку про проходження ПЛР-тесту на коронавірус, яка підтверджує, що пасажир не хворий. Також це тестування можна пройти протягом 48-годин після в’їзду в Казахстан або в якості альтернативи піти на 14-денний карантин.
На сьогодні Казахстан значиться в червоному списку МОЗ України. Це означає, що при в’їзді з Казахстану в Україну необхідно пройти 14-денну самоізоляцію вдома з контролем через додаток «Дій вдома», обсервацію в спеціальних установах або пред’явити довідку про проходження ПЛР-тесту за кордоном на коронавірус з негативним результатом, який зроблений не більше ніж за 48 годин до в’їзду в Україну.
Також ПЛР-тест можна пройти в лабораторіях України. Пункти збору відкриті в аеропортах Бориспіль, Жуляни, Львів, Одеса та Харків.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас