Присутність охорони в поїздах може вплинути на вартість квитків, - Криклій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Присутність охорони в поїздах може вплинути на вартість квитків, - Криклій

Казна та Політика
1126
Міністерство інфраструктури зараз обговорює з правоохоронними органами питання забезпечення охорони у вагонах. Однак забезпечення охорони може вплинути на вартість залізничних квитків.
Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій в ефірі телеканалу “112 Україна”.
За словами міністра, забезпечувати охорону в поїздах будуть або представники поліції охорони, або воєнізована охорона “Укрзалізниці” (ВОХР), зараз з цими структурами обговорюють вартість надання послуг.
“Але мова йде тільки про нічні поїзди, оскільки це настільки дорого, що або на вартість квитка вплине, чого не хотілося б точно робити, або це треба платити з бюджету, але це великі витрати, і я не думаю, що раціонально їх закладати”, – пояснив він.
Криклій додав, що також необхідно забезпечити провідників індивідуальними засобами захисту для самооборони і налаштувати кращу комунікацію з правоохоронними органами.
Нагадаємо, про повернення охорони в поїзди заговорили після нападу на жінку в поїзді Київ-Маріуполь, який стався 1 серпня. Чоловік увірвався в чуже купе і почав бити пасажирку, намагаючись її згвалтувати. Нападника затримали і заарештували на 2 місяці без права застави.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас