Xiaomi представила «народний» електровелосипед (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила «народний» електровелосипед (фото)

Технології&Авто
2779
Xiaomi поповнила асортимент фірмових велосипедів з електричним приводом. Новинка увійшла в модельний ряд Qicycle – на відміну від першої версії за $3000, велосипед під назвою Electric Power-Assisted Bicycle National Standard, що відповідає національному стандарту Китаю для електротранспорту, надійшов у продаж за набагато більш доступною ціною.
Новий QiCycle отримав три режими їзди: економічний, що використовує всього 25% потужності двигуна, збалансований з «далекобійністю» до 40 кілометрів і просунутий, в якому задіюється 75% електричної потужності. Максимальна швидкість велосипеда становить 25 км/год.
Qicycle Electric Power-Assisted Bicycle National Standard оснащений яскравими світлодіодними передніми фарами і габаритними вогнями. Він підтримує мобільний додаток MIJIA, що дозволяє переглядати дані про використання транспорту в режимі реального часу для відстеження прогресу тренувань.
Xiaomi представила «народний» електровелосипед (фото)
Новий велосипед з габаритами 1530 × 205 × 1040 мм важить 18 кг. На рамі пристрою є кілька отворів для кріплення кошиків та інших пристосувань для перевезення багажу. Максимальна вантажопідйомність моделі – 100 кілограмів.
Qicycle Electric Power-Assisted Bicycle National Standard в чорному кольорі надійшов у продаж в Китаї за ціною $401.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас