Нацкомісія з тарифів затвердила знижені "зелені" тарифи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацкомісія з тарифів затвердила знижені "зелені" тарифи

Енергетика
1200
Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та компослуг ухвалила зменшення “зеленого” тарифу, згідно закону, який напередодні підписав президент.
Відповідне рішення регулятор прийняв на засіданні 1 серпня.
“1 серпня відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому було ухвалено рішення прийняти постанову НКРЕКП “Про встановлення “зелених” тарифів на електричну енергію та надбавки до “зелених” тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання” (з 01 серпня 2020 року)”, – йдеться у повідомленні на сайті установи.
“Це технічне рішення, яке приймається на виконання прийнятого закону, що набрав чинності”, – зазначила на засіданні в.о. голови Нацрегулятора Оксана Кривенко.

Довідка Finance.ua:

  • 21 липня Верховна Рада прийняла в цілому законопроєкт №3658 щодо удосконалення умов підтримки виробництва електроенергії з альтернативних джерел, який покликаний знизити та реструктуризувати “зелений” тариф.
  • 31 липня президент підписав законопроєкт №3658, який закріплює ключові положення Урядового меморандуму з виробниками “зеленої” енергетики.
  • В.о. міністра енергетики Ольга Буславець розповіла, як міністерство буде реалізовувати положення закону про вдосконалення умов підтримки “зеленої” енергетики.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас