У МАУ розповіли, коли відновлять скасовані рейси до країн Шенгенської зони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МАУ розповіли, коли відновлять скасовані рейси до країн Шенгенської зони

Особисті фінанси
4535
Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) зможе відновити скасовані польоти до країн Шенгенської зони тільки після того, як Європейський Союз надасть дозвіл українцям на вільний перетин кордонів.
Про це The Page повідомили в пресслужбі авіаперевізника.
Там також зазначили, що МАУ скорочує польотну програму у зв’язку з продовженням заборони Європейського Союзу на вільне пересування Шенгенською зоною ще на два тижні для громадян третіх країн, зокрема й України.
«Тих країн, які не входять до Шенгенської зони, скасування рейсів торкнулося виключно через те, що вони насичували пасажирським трафіком європейську мережу МАУ в рамках її хабової моделі», — розповіли в пресслужбі.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше в МАУ скасувала рейси на другу половину серпня. Йдеться про польоти за такими напрямками: Ларнака (Кіпр); Берлін (Німеччина); Тбілісі (Грузія); Прага (Чехія); Відень (Австрія); Кишинів (Молдова). Однак у серпні авіаперевізник планує запустити рейси до Неаполя (Італія).
  • Компанія оприлюднила правила для пасажирів, яких вони матимуть дотримуватися під час польотів на літаках авіакомпанії після відновлення польотів з 15 червня 2020 року.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
The page
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас