Фінмоніторинг США дозволив банкам приймати криптовалюту без обмежень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінмоніторинг США дозволив банкам приймати криптовалюту без обмежень

Фінтех і Картки
840
Управління фінансового контролю США дозволило комерційним банкам відкривати рахунки користувачам для зберігання криптовалютних активів.
«Банки можуть продовжувати задовольняти потреби своїх клієнтів щодо захисту найцінніших активів, які сьогодні для десятків мільйонів американців містять в собі криптовалюту», — повідомляє регулятор.
Рішення стосується національних банків і федеральних асоціацій заощаджень усіх розмірів та узгоджується з низкою штатів, які вже уповноважили державні банки або трастові компанії виконувати аналогічні функції.
Управління визнало особливу важливість цифрових активів і повноваження банків щодо забезпечення зберігання таких активів з 1998 року.
Фінмоніторинг США також визнає, що в міру все більшого проникнення цифрових технологій у фінансову сферу банкам й іншим фінустановам необхідно використовувати нові способи задоволення потреб клієнтів.
«Таким чином банки збережуть свою функцію фінансового посередництва, яку вони історично виконували у наданні платіжних, кредитних і депозитних послуг», — наголошується у повідомленні Управління фінансового контролю США.
За матеріалами:
The page
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас