У месенджер Viber додали нову функцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У месенджер Viber додали нову функцію

Технології&Авто
7479
Компанія Rakuten Viber оголосила про впровадження в свій месенджер нової функції «реакції на повідомлення» (Message Reactions), яка незабаром буде доступна в спільнотах.
У Всесвітній день емодзі, який пройшов 17 липня, Viber опитав своїх користувачів з різних країн, щоб дізнатися, який їхній емодзі вони найбільше вподобали. Вони могли вибрати один з 5 смайликів – «серце», «сміх», «шок», «печаль» або «злість».
Серед українських користувачів платформи найпопулярнішим емодзі став емодзі «серце». 56% українців проголосували за нього в співтоваристві «Viber Україна». 33% вибрали смайлик «сміх». Всі вищезгадані емодзі будуть доступні як реакції на повідомлення зі спільнот Viber.
Щоб відреагувати на повідомлення, необхідно натиснути на іконку сердечка, яка є біля будь-якого повідомлення, і вибрати один з емодзі: «серце», «сміх», «шок», «печаль» або «злість». Широкий спектр емоцій надає користувачам можливість показати своє ставлення до повідомлень, фотографій, відео або будь-якого іншого контенту в спільнотах, на які вони підписані.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас