ТОП-15 "живучих" авто з великим пробігом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-15 "живучих" авто з великим пробігом

Технології&Авто
38663
Вторинний ринок автомобілів в Україні дуже популярний, адже дозволяє придбати жаданого “залізного коня” за суму, в багато разів меншу, ніж доведеться викласти за нове авто з салону.
Звісно, дуже важливо, щоб за машиною був належний догляд і сам автомобіль не бував у ДТП. Однак не всі авто з роками залишаються в кондиції. У багатьох з часом проявляються дефекти, які не кращим чином впливають на загальну якість – від таких машин рекомендують триматися подалі, адже їх ремонт вдарить по гаманцю. Тому потенційний споживач зацікавлений в тому, щоб автомобілі з великим пробігом були надійними, часто зводячи цей параметр на вершину вимог.
Тож які б/у автомобілі найнадійніші в 2020 році? Ресурс Motorway склав рейтинг з 15 автомобілів різних марок з різноманітними кузовами, що зарекомендували себе як витривалі, перевірені роками і найменше доставляють проблем в експлуатації з часом.
Для визначення було взято індекс надійності з Warranty Direct – список автомобілів, де цифра 100 – середній рейтинг надійності автомобіля. Показник з цифрою нижче 100 вказує на високу надійність машини, а вище 100 – на схильність до певних проблем.
Цей індекс враховує кількість випадків, коли автомобіль виходить з ладу, середній час, витрачений на ремонт, його вартість, а також середній вік і пробіг автомобіля. Індекс регулярно оновлюється – до нього щорічно вносять корективи.
Рейтинг найнадійніших б/у автомобілів: Hyundai i10, Ford Ka, VW Polo, SEAT Ibiza, Mazda MX-5, BMW 2 Series, Honda CR-V, Skoda Kodiaq, Volkswagen Golf, Honda Civic, Ford C -Max, Honda Insight, Toyota Prius, Suzuki Jimny Lexus RX.
Хочете купити нове авто, але бракує коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги до кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти:
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас