Xiaomi випустила радіокеровану машину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила радіокеровану машину

Технології&Авто
651
Наприкінці червня компанія Xiaomi представила машину на радіокеруванні, яка є мініатюрною копією Suzuki Jimny 4-го покоління, виконаної в масштабі 1:16. Тепер же іграшка надійшла в продаж за рекомендованою ціною 60 доларів, хоча деякі магазини спочатку пропонують новинку зі знижкою за ціною менше ніж 50 доларів.
Нагадаємо, мініатюрний автомобіль складається з більш ніж 200 базових деталей, крім того, користувачам доступні різні модифікації. Модель Suzuki Jimny оснащена повним приводом, всепогодними шинами підвищеної прохідності, а також трансмісією з амортизаторами типу спіральної пружини.
Управляти моделлю Suzuki Jimny необхідно за допомогою відповідної програми для смартфонів, для цього передбачений модуль Bluetooth 4.2. Жодного спеціального пульта дистанційного керування не передбачено.
Також стало відомо, що модель оснащена літій-полімерним акумулятором ємністю 500 мА•год, який дозволяє розважатися з машиною протягом 30 хвилин. Акумулятор можна зарядити від 0 до 100% за одну годину. Фірмовий логотип Mi знаходиться ззаду на запасному колесі. Спереду розташовується логотип Suzuki.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас