Tesla Model Y стала доступнішою: компанія знизила ціну на електрокросовер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla Model Y стала доступнішою: компанія знизила ціну на електрокросовер

Фондовий ринок
2608
Компанія Tesla не відчуває проблем з попитом на випущені електромобілі, а навпаки, з кожним кварталом тільки нарощує обороти. Однак, у зв’язку з кризою, пов’язаною з пандемією коронавірусу, американський виробник вирішив показати лояльність до споживачів і знизив ціни на електрокари.
Місяцем раніше Tesla знизила вартість Model 3, S і X. Тепер же черга дійшла і до електрокросовера Model Y, який є наймолодшим в лінійці виробника. Якщо раніше базова версія моделі коштувала 52 900 доларів, то тепер вона обійдеться клієнтам в 49 900 доларів. Тобто Model Y практично зрівнялася за ціною з Model 3. Однак варто враховувати той факт, що кросовер, на відміну від седана, оснащений двома електромоторами і має повний привід.
Tesla Model Y стала доступнішою: компанія знизила ціну на електрокросовер
Також виробник пропонує для Model Y пакет опцій Performance Package, який включає в себе посилені гальма, знижену підвіску, педалі з алюмінію і 21-дюймові колісні диски з особливим дизайном. Максимальна швидкість моделі зросла до 250 км/год. Вартість такої версії електрокара становить 59 900 доларів. Якщо недостатньо і цих показників, то можна вибрати модифікацію Long Range, яка володіє збільшеним запасом ходу.
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас