Київтеплоенерго відремонтує 1 тис. лічильників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київтеплоенерго відремонтує 1 тис. лічильників

Особисті фінанси
466
Цього літа Київтеплоенерго реалізує програму ремонту загальнобудинкових лічильників тепла, за якою буде відремонтовано 1074 прилади.
Про це повідомили у пресслужбі Київтеплоенерго.
“90 відсотків столичних багатоповерхівок обладнані приладами обліку теплоенергії для прозорості та коректності нарахувань за тепло. Цього літа ремонту підлягають близько 1 тис. лічильників. З них – майже 50% вже готові до зими”, – зазначається у повідомленні.
Наразі теплопостачальна компанія продіагностувала і полагодила майже 50% від запланованого обсягу лічильників. Вони обслуговують близько 100 тис. київських родин.
Вартість. Технічне обслуговування лічильників здійснюється за рахунок сплати клієнтами внесків. З початку 2020 року внески були виокремлені з тарифу на тепло та зазначаються у платіжках окремим рядком щокварталу.
В липневих платіжках кияни отримають нарахування внесків за 2-й квартал 2020 року. Їх розмір для кожної будівлі (понад 9,6 тис. будинків) затверджений розпорядженням КМДА та доступний на сайті Київтеплоенерго. Розмір внесків залежить від типу лічильника, планових витрат на його обслуговування, а також від кількості квартир у будинку. В середньому це 30 грн в квартал для однієї столичної квартири.
Як сплатити внески за обслуговування будинкових теплолічильників:
Нагадаємо, раніше у Київтеплоенерго повідомляли, що середній розмір внеску становитиме близько 30 грн/квартал, або 10 грн на місяць.

Довідка Finance.ua:

Від чого залежить розмір внеску за обслуговування будинкових теплолічильників:
  • від типу лічильника;
  • від планових витрат на його обслуговування, що передбачають огляд, опломбування/розпломбування, періодичну повірку та ремонт приладів обліку;
  • від кількості квартир у будинку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас