Amazon створить фонд премій у $100 млн, щоб утримати понад 900 працівників Zoox — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon створить фонд премій у $100 млн, щоб утримати понад 900 працівників Zoox

Фондовий ринок
588
Amazon.com Inc планує створити фонд на як мінімум $100 млн у вигляді премій, щоб утримати на роботі понад 900 співробітників виробника робомобілів Zoox, якого компанія запропонувала купити в минулому місяці. Як повідомляє Reuters, онлайн-рітейлер може відмовитись від угоди, якщо велика кількість працівників відхилить пропозицію працювати на Amazon.
В документах угоди Amazon- Zoox значаться два списки «ключових співробітників». Для закриття угоди усі особи з першого списку мають перейти до Amazon, з другого – як мінімум 19. Крім того, є ще три списки: в Amazon повинні перейти 90% співробітників з перших двох, і 88% – з третього. Яким чином формувались списки, Reuters дізнатись на вдалось.
Видання The Information повідомило 30 червня, що два старші інженери Zoox, Джеймс Філбін та Марк Ціммерсхофф, приєднались до Waymo, підрозділу Alphabet , який займається розробкою безпілотних авто.
Нагадаємо: Amazon, яка активно розвивається в області технології автономного кермування, оголосила 26 червня про свою згоду придбати Zoox за $1,3 млрд.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас