Audi Q4 e-tron Sportback представлено офіційно (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi Q4 e-tron Sportback представлено офіційно (фото)

Технології&Авто
1408
Компанія Audi доповнила свою лінійку електрокарів e-tron купеподібною версією Q4 e-tron Sportback. Автомобіль дебютував у статусі концепту, а конвеєрну модель виведуть в світ наступного року.
Судячи з рівня деталізації концепту, товарна версія Audi Q4 e-tron Sportback матиме мінімальні відмінності. На фото можна помітити відсутність на кузові кросовера дверних ручок. При цьому сама купе-форма дуже близька до звичайного Q4 e-tron, а нові форми кузова позитивно позначилися на аеродинаміці: коефіцієнт лобового опору зменшився на 0,01 – до 0,26.
Audi Q4 e-tron Sportback представлено офіційно (фото)
Компоненти і характеристики новинки ідентичні Q4 e-tron. Обидва побудовані на платформі MEB, що також лежить в основі кросоверів Volkswagen ID 4 і Skoda Enyaq iV, в разі Q4 e-tron Sportback колісна база склала 2,77 метра.
Audi Q4 e-tron Sportback представлено офіційно (фото)
Електричний кросовер оснащений силовою установкою з 306-сильним мотором і акумулятором на 82 кіловат-години. Останній підтримує швидку 125-кіловатну зарядку і дозволяє покривати до 450 кілометрів на одному заряді. Максимальна швидкість – 180 км/год, перша сотня на спідометрі, через 6,3 секунди після старту.
Audi Q4 e-tron Sportback представлено офіційно (фото)
Q4 e-tron Sportback приєднається до e-tron і e-tron Sportback, Q2 L e-tron, e-tron GT і Q4 e-tron. Виробник планує почати продажі версії Sportback одночасно з Q4 e-tron – наступного літа.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас