Ситуація з Payoneer: тимчасово не стягуватимуть комісію за зняття коштів через банкомат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ситуація з Payoneer: тимчасово не стягуватимуть комісію за зняття коштів через банкомат

Фондовий ринок
1825
Блокування карток Payoneer Prepaid Mastercard, які виробила компанія Wirecard UK, було знято.
Про це Finance.ua повідомила пресслужба Міжнародної платіжної платформи Payoneer.
Управління фінансового нагляду у Великобританії (FCA) завершило аудит і розблокувало картки Payoneer. Компанія Mastercard вже усунула всі технічні проблеми, і передплачені картки Mastercard Payoneer знову активні.
Також у компанії повідомили, що вже є можливість зняти кошти зі своєї картки в банкоматі або витратити їх онлайн в магазині.
У понеділок, 6 липня, також з’явиться можливість вивести кошти на свій рахунок у місцевому банку та використовувати послуги «Зробити платіж» і «Управління валютами». До цього часу комісія за зняття готівки в банкоматі не стягуватиметься.
“У цей момент ваші нові вхідні платежі будуть як і раніше надходити на баланс акаунту Payoneer, а не на вашу картку. Ці кошти можуть бути відразу виведені на ваш банківський рахунок”, – пояснили у Payoneer.
Всі майбутні платежі як і раніше продовжать надходити на рахунок в акаунті Payoneer, а не на картку. Незважаючи на те, що FCA оголосило, що картки безпечні у використанні, компанія все ж шукає нового емітента карток.

Довідка Finance.ua:

  • Компанія Wirecard AG в Німеччині оголосила про свою неспроможність, а карти Mastercard Payoneer випущені її дочірньою компанією Wirecard Card Solutions Limited (WCSL) у Великобританії. FCA, який контролює WCSL, вирішив обмежити діяльність WCSL для захисту грошей клієнтів. У результаті відбулося тимчасове заморожування всіх діючих карткових операцій. Ця заборона була скасована 30 червня, після того, як був завершений аудит.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас