Payoneer має намір повернути 100% коштів клієнтів заморожених карток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Payoneer має намір повернути 100% коштів клієнтів заморожених карток

Фінтех і Картки
994
Кошти на картках міжнародної платформи Payoneer виявилися тимчасово замороженими.
Про це Finance.ua повідомила прес-служба компанії.
Що сталося. Причина в тому, що дочірня фінтех-компанія Wirecard – Wirecard AG в Німеччині – виявилася замішаною у великому шахрайстві і оголосила про свою неспроможність. Ряд компаній і платіжних рішень, що співпрацюють з Wirecard, зіткнулися з різними труднощами.
СЕО Payoneer Скотт Галіт в своєму повідомленні пояснив, що основним емітентом prepaid-карток (переклад. передплачених карток) Payoneer є Wirecard UK у Великобританії. При цьому про своє банкрутство оголосила інша юридична особа – Wireсard AG в Німеччині. Тому Wirecard UK не залежить від Wirecard AG в Німеччині.
Як розв’язали проблему. Компанія Wirecard UK окремо регулюється Financial Conduct Authority (FCA) – органом фінансового регулювання в Великобританії. Після того, як FCA стало відомо, що WireСard AG в Німеччині оголосила про своє банкрутство, 26 червня органом було прийнято рішення про тимчасове замороження всіх коштів Wirecard UK, з тим, щоб ці кошти не були залучені до справи про неплатоспроможність компанії в Німеччині. І зроблено це для захисту всіх власників карток.
«FCA обнадіяла всіх прогресом в аудиті по справі Wirecard Card Solutions. Незалежно від результату, ми вирішили не чекати їхнього рішення: навіть у разі дефіциту коштів Payoneer має намір повернути 100% коштів своїх клієнтів. Ми працюємо над деталями і розробляємо план, щоб ви отримали назад всі свої кошти», – зазначив Скотт Галіт.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас