Семимісна версія кросовера Tesla Model Y з'явиться наприкінці цього року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Семимісна версія кросовера Tesla Model Y з'явиться наприкінці цього року

Технології&Авто
953
На сьогоднішній день електрокроссовер Tesla Model Y випускається тільки в 5-місній версії, а тепер Ілон Маск повідомив, коли з’явиться нова модифікація.
На своїй сторінці в Twitter Ілон Маск відповів на питання, коли ж на автомобільний ринок вийде 7-місна версія кросовера Tesla Model Y — електрокар можна очікувати на початку 4-го кварталу 2020 року.
Компанія Tesla поки що не опублікувала фото салону 7-місцевої модифікації, тому схема розташування 3-го ряду сидінь досі залишається загадкою — особливо з урахуванням того, що в багажному відділенні електричного авто не так багато місця.
Швидше за все, в Model Y буде використано аналогічна ліфтбеку Model S компонування з двома кріслами спинками вперед.
Електричний кросовер Model Y побудований на базі седана Model 3 і схожий з більшим Model X, проте без фірмових дверей «крила сокола». За рахунок використання силової структури з великими зонами деформації, успадкованої від Model 3, гарантується високий рівень пасивної безпеки.
Хоча раніше компанія Tesla випускала всі моделі зі значною затримкою, Model Y вперше вийшов на ринок не тільки вчасно, а навіть раніше обіцяного терміну: перші власники отримали електричний кросовер вже в лютому.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас