Huawei запатентувала смартфон з двома дисплеями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei запатентувала смартфон з двома дисплеями

Технології&Авто
343
У портфоліо Huawei вже є гнучкий Mate X, але якщо вірити останнім витокам, на цьому техногігант зупинятися не планує. Інсайдери опублікували патентне зображення неанонсованого смартфона популярного бренду – апарат має власну родзинку.
Дизайн смартфона виконаний в класичному стилі з однією відмінністю: смартфон оснащений відразу двома екранами – по одному на кожному боці корпусу, зазначає gizchina.
На опублікованих зображеннях представлена​​неназвана модель смартфона, оснащеного допоміжним дисплеєм квадратної форми, який розмістили на задній кришці. Ймовірно, він призначений для виведення вхідних повідомлень, часу, погоди та іншої інформації в режимі Always on Display. Крім того, за його допомогою власник зможе робити селфі, використовуючи основний модуль в ролі альтернативи фронталки, врізаної в “краплю” на головному екрані.
Huawei запатентувала смартфон з двома дисплеями
Судячи з форми оптики, до складу потрійної основної камери пристрою входить перископічний об’єктив з розширеними можливостями зуму. На нижній грані корпусу гаджета видно порт USB Type-C, єдина решітка динаміка і класичний 3,5-мм аудіороз’єм.
Кнопки включення і регулювання гучності розміщені на правій грані, там же розташована допоміжна клавіша, яка, ймовірно, виділена для запуску голосового асистента або спуску камери.
Технічні характеристики, можлива дата анонса і комерційна назва незвичайного смартфона поки що невідомі.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас