LOT з липня відновлює польоти з Києва до Варшави — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LOT з липня відновлює польоти з Києва до Варшави

Особисті фінанси
447
Польська авіакомпанія LOT з липня відновлює польоти за маршрутом Київ-Варшава. Рейси відправлятимуться п’ять разів на тиждень.
Про це повідомляє польське видання tvn24.pl.
Повідомляється, що LOT з 1 липня відновлює міжнародні рейси з Варшави, а також опублікував оновлену маршрутну мережу, яка включає Київ.
Маршрутна мережа LOT з Варшави з 1 липня: Київ, Тбілісі, Вільнюс, Осло, Амстердам, Дюссельдорф, Брюссель, Барселона, Берлін, Прага, Відень, Будапешт, Бухарест, Варна, Спліт, Дубровник, Задар, Подгориця, Керкіра, Ханья.

Кредитні картки для подорожей

Графік рейсів. Польоти до Києва відновляться з 2 липня, рейси обслуговуватиме аеропорт “Бориспіль”. Планується виконання п’яти рейсів на тиждень – по понеділках, середах, четвергах, п’ятницях і неділях.

Довідка Finance.ua:

  • Авіакомпанія Wizz Air оголосила про відновлення роботи своєї бази в Міжнародному аеропорту “Київ” та перельотів з України в Угорщину, Німеччину, Данію, Естонію, Грецію та Велику Британію.
  • Державна авіаційна служба видала рішення з безпеки польотів щодо експлуатаційних заходів протидії поширенню інфекції коронавірусу.
Читайте важливі поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас