У Wizz Air розповіли про умови обміну квитків, якщо пасажирам заборонено в'їзд в країну призначення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Wizz Air розповіли про умови обміну квитків, якщо пасажирам заборонено в'їзд в країну призначення

Особисті фінанси
1734
Пасажири, які купили авіаквитки Wizz Air, але не можуть летіти через заборону на в’їзд в країну призначення через карантинні правила, можуть обміняти або повернути квитки на загальних підставах, якщо рейс не змінений або не скасований.
Про це авіакомпанія повідомила у відповідь на запит avianews.com.
“Wizz Air прагне продовжувати виконувати основні рейси для пасажирів, яким необхідно повернутися в свої країни. Тому авіакомпанія не може запропонувати компенсацію за нескасовані рейси. Якщо пасажири не впевнені, чи хочуть вони подорожувати, вони можуть вибрати опцію Wizz Flex і отримати можливість змінити бронювання”, – пояснили в авіакомпанії.
Пасажирам, бронювання яких змінилися, лоу-кост пропонує зарахування 120% вартості квитків на рахунок Wizz, який можна використовувати для майбутніх бронювань протягом 24 місяців, або повернення 100% коштів. Однак у Wizz Air попереджають, що обробка заявок на виплату грошей займає більш тривалий час.
Послуга Wizz Flex дозволяє змінювати дату і маршрут без оплати штрафу, проте може стягуватися тарифна різниця, якщо ціна нового квитка перевищує вартість старого. Послуга коштує 12 євро за рейс. Додати її можна тільки на етапі бронювання і не можна замовити вже після завершення купівлі квитка.

Довідка Finance.ua:

  • МАУ відкрила продажі на авіарейси Київ-Амстердам і Київ-Париж, які стануть першими регулярними напрямками авіакомпанії після ослаблення обмежень на міжнародне авіасполучення.
Читайте важливі поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас