Що українці купують онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що українці купують онлайн

Особисті фінанси
618
Під час карантину люди скуповували в інтернеті маски, респіратори і антисептики. На початку літа зріс попит на меблі і начиння для дачі, а також на спортивні товари.
Такі дані маркетплейсу Prom.ua
Зріс попит на товари для спорту і відпочинку, а також на товари для дому та саду – на 9% в порівнянні з серединою травня: дерев’яні і садові альтанки, сковорідки з диска для дачі, пенні борди і скейтборд для дітей, підвісні крісла-кокони, надувні матраци, спінінги і вудки, а також дитячі гірки, батути й туристичні намети. Попит на мангали і грилі змістився з травня на червень.
Середній чек на них – від 680 грн до 780 грн.
Одяг та взуття. Замість домашнього одягу знову купують жіночі сукні, шкарпетки, гольфи і гетри, а також футболки, майки, нижню білизну і дитячий одяг і взуття.
Середній чек – 560 грн.
ТОП-запитів – б/у велосипеди (в тому числі моделі з електромотором), гіроскутери і електросамокати – їх стали шукати вдвічі частіше. Чек в середньому понад 5 тис. грн.

Довідка Finance.ua:

  • У січні-квітні 2020 року розмір середньомісячної номінальної заробітної плати штатних працівників столичних підприємств, установ, організацій (з кількістю працюючих 10 осіб і більше) склав 16 380 грн і в порівнянні з відповідним періодом попереднього року збільшився на 8,7%.
До речі, отримати кілька тисяч гривень за 10-20 хвилин собі на картку цілком реально. Для цього достатньо скористатися сервісом Finance.ua.

Отримати гроші швидко 👝

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас