Варіанти інвестицій під час кризи - рекомендації експерта (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Варіанти інвестицій під час кризи - рекомендації експерта (відео)

Особисті фінанси
3032
Фінансова криза – це сповільнення зростання економіки, безробіття і підвищення інфляції. Але навіть в цей тяжкий період можна знайти можливість заробити на інвестуванні.
Про це розповів Генеральний директор компанії Royal Standard Group Костянтин Мостіпан на вебінарі “FinUpdate: Куди інвестувати в 2020 році”. Invest партнер вебінару – фінансова компанія Royal Standard Group.
Варіанти інвестицій під час кризи
1. Інвестиції в дешевий актив з надією на його подорожчання через якийсь час. Основна проблема в такому виді інвестицій полягає в тому, що незрозуміло, який актив переживе ту чи іншу кризу. Також невідомо – за який період актив відновитися. А ще важливо враховувати зміни споживчих звичок, через які багато видів бізнесу вже не зможуть вийти на докризовий рівень.
2. Інвестиції в інновації. Цей варіант – ризик і в звичайний, докризовий час. Для прикладу можна взяти розробку фармацевтичних компаній від нового коронавірусу. Але ви повинні розуміти, що крім розробки вакцини, її потрібно протестувати. І чимало інвестицій буде потрібно, щоб запустити її в масове виробництво.
3. Інвестиції в перевірені часом надійні бізнес-компанії. Такий варіант стійкий до кризових явищ.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас