"Велике будівництво": Зеленський про програму будівництва гуртожитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Велике будівництво": Зеленський про програму будівництва гуртожитків

Казна та Політика
1026
Президент України Володимир Зеленський планує обговорити з Міністерством інфраструктури, прем’єром і Міністерством регіонального розвитку додавання в програму “Велике будівництво” будівництва гуртожитків.
Про це глава держави заявив під час робочої поїздки до Хмельницької області, де він оцінював стан реалізації програми, повідомляє пресслужба Офісу президента.
“Ми зараз будемо говорити з Міністерством інфраструктури, прем’єром і Мінрегіоном про те, щоб у “Велике будівництво” додати спорудження гуртожитків в Україні” — сказав Президент.
Він також зазначив, що в рамках програми передбачено будівництво в кожному регіоні п’яти шкіл, дитсадків і спорткомплексів.
При цьому Зеленський висловив побажання здати в експлуатацію всі навчальні заклади до 1 вересня.
“Можливо, всі не будуть готові через коронавірус. Але в більшості своїй повинні бути. Наша стратегія дуже проста: за ці п’ять років, які нам надав народ України і Бог, побудувати максимальну кількість таких інфраструктурно важливих об’єктів”, — підкреслив Президент.
Під час робочої поїздки Зеленський ознайомився з перебігом будівництва дитячого садка в селі Давидківці Хмельницького району. Загальна вартість проєкту становить понад 27 млн грн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас