Viber отримав нову функцію “Незабудка” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Viber отримав нову функцію “Незабудка”

Технології&Авто
2042
Viber, найпопулярніший додаток для спілкування в інтернеті, розробив чат-бот, за допомогою якого будь-який користувач зможе створювати нагадування про важливі майбутні події та справи безпосередньо всередині програми.
Він дозволяє ставити сповіщення про важливі події та справи, що пов’язані з різними сферами життя людини, залишати до них коментарі, а також обирати бажану дату, час і частоту нагадування. Функція є у відкритому доступі для всіх користувачів Viber українською і російською мовами.
Це вже не перша функція Viber, розроблена для систематизації та управління завданнями в середині програми. Раніше на початку 2020 року команда Rakuten Viber створила «Мої нотатки» – спеціальний розділ в списку чатів, за допомогою якого можна створювати списки справ, відзначати їх по мірі виконання, зберігати окремі повідомлення і документи будь-якого формату і розміру. Нотатки доступні як в мобільній, так і desktop-версії додатка, оскільки вони синхронізуються на всіх пристроях, до яких прив’язаний акаунт Viber.
За матеріалами:
iTechua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас