Xiaomi представила розумний дверний замок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила розумний дверний замок

Технології&Авто
1314
Xiaomi представила новий розумний замок Xiaomi Smart Lock E. Шість способів розблокування включають відбитки пальців, пароль, тимчасовий пароль, Bluetooth, Homekit і аварійний ключ.
Smart Lock E поставляється з вбудованим модулем 3D-відбитків пальців у верхній частині дверної ручки. Компанія стверджує, що датчик розпізнавання відбитків пальців має точність 98,5 відсотка.
Завдяки підтримці Homekit, пристрій може легко управлятися за допомогою вбудованого додатка Siri або Home на iPhone, iPad або навіть Apple Watch. Наприклад, коли хтось приходить, можна сказати «Ей, Сірі, відчини дверний замок», і він буде відчинений.
Xiaomi представила розумний дверний замок
Xiaomi Smart Lock E живиться від восьми акумуляторів, які обіцяють забезпечити 18 місяців автономної роботи. Компанія стверджує, що коли залишок енергії становить менше 20 відсотків, починає блимати червоний світлодіод, що нагадує про необхідність заміни батарей.
У нижній частині пристрою є модуль аварійного живлення з USB Type-C портом, який може тимчасово живити замок за допомогою мобільного джерела живлення. Якщо кожна цифрова система розблокування не працює належним чином, передбачений механічний замок, який можна розблокувати за допомогою фізичного ключа.
Вартість Xiaomi Smart Lock E становить 999 юанів ($140), але в ході краудфандингової кампанії його можна буде купити за 899 юанів, що приблизно дорівнює 126 доларам.
За матеріалами:
iLenta
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас