Антимонопольники пригрозили авіакомпаніям штрафами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Антимонопольники пригрозили авіакомпаніям штрафами

Фондовий ринок
844
Антимонопольний комітет пригрозив штрафами авіакомпаніям за передчасний продаж квитків на травень-червень. Антимонопольники вважають, що це може бути сприйнято як гарантоване відновлення регулярного авіасполучення між Україною та іншими країнами, що не відповідає дійсності, повідомила пресслужба відомства.
В АМКУ рекомендували авіаперевізникам утриматися від поширення інформації про можливість придбати квитки і здійснити переліт до завершення карантину. В іншому випадку на компанії будуть чекати штрафи.
“За наявною в комітеті інформацією, авіаперевізники здійснюють поширення інформації про можливість купівлі авіаквитка на регулярні авіарейси сполученням між Україною та іншими країнами з 23 травня 2020 року. При цьому вони відзначають, що карантинні обмеження на здійснення регулярних авіарейсів між Україною та іншими країнами можуть бути продовжені на невизначений строк, у зв’язку з чим здійснення регулярного рейсу буде неможливим”, – заявили в АМКУ.
Серед авіакомпаній, які комітет звинувачує: Wizz Air; “Міжнародні Авіалінії України” (МАУ); Czech Airlines; Lufthansa; Ryanair; Swiss.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас