Італія з 3 червня відкриває всі аеропорти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італія з 3 червня відкриває всі аеропорти

Світ
805
Італія, яку COVID-19 вразив першою у Європі, відкриває свої аеропорти з 3 червня. Тоді ж знову будуть дозволені міжрегіональні та міжнародні перевезення.
Також зникнуть обмеження на користування громадським транспортом. Про це повідомила заступниця міністра транспорту Італії Паола Де Мішелі, передає Rai News.
3 червня можна буде продовжити відкриття всіх аеропортів, коли знову будуть дозволені міжрегіональні та міжнародні перевезення,– наголосила вона.
Зауважимо, що заяві політика передувало рішення уряду Італії: влада країни дозволила туристам з ЄС в’їжджати у країну з 3 червня. Ба більше: мандрівникам після перетину кордону не треба проходити двотижневий карантин.
Італія стала першою європейською країною, що віч-на-віч зіткнулася з епідемією коронавірусу. Інфекція швидко поширилася країною, у пік захворювання в лікарнях не вистачало місць, а крематорій італійського міста Бергамо в один день виявився перевантаженим: тіла загиблих від коронавірусу довелося вивозити за межі міста на військових вантажівках.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас