В "Київстар" проблеми з інтернетом та дзвінками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Київстар" проблеми з інтернетом та дзвінками

Особисті фінанси
2412
У телекомунікаційній компанії “Київстар”, що надає послуги зв’язку і передачі даних, заявили про тимчасові складнощі у роботі.
Про це свідчить інформація на офіційній сторінці компанії у Twitter.
Читачі Finance.ua, які є користувачами “Київстару”, також відмітили перебої зі зв’язком та інтернетом. За їх словами, люди не можуть додзвонитися до служби підтримки компанії, а також не відповідає бот, що повідомляє про проблеми з енергозабезпеченням.
Що сталося: у компанії зазначили, що наразі є тимчасові складнощі та фахівці роблять все можливе для того, щоб якомога швидше їх усунути.
Орієнтовний термін – до 21.05.2020 18:00.
У “Київстарі” вибачилися за тимчасові незручності та заявили про готовність надати компенсації тим, хто зазнав складнощі через збій.
Інформувати про неполадки у компанії будуть тут.
В "Київстар" проблеми з інтернетом та дзвінками
Скріншот із офіційної сторінки Київстар у Twitter
UPD. Позиція Київстар:
Послуга «Домашнього Інтернету» працює у звичному режимі
21 травня приблизно о 9 годині ранку в деякої частини абонентів «Домашнього Інтернету» виникли складнощі з підключенням до мережі й передачею даних. Причиною складнощів став збій у роботі обладнання. Спеціалісти IT-дирекції Київстар негайно почали усувати проблему та станом на 14.00 послуга працює у звичному режимі.
Користувачам «Домашнього Інтернету», які не змогли скористатись сервісом, буде автоматично надано компенсацію у вигляді нетарифікованих послуг, про що вони найближчим часом отримають SMS-повідомлення.
Компанія просить абонентів, які зіткнулись із складнощами, перезавантажити комп’ютери і домашні роутери для подальшої коректної роботи. Компанія приносить абонентам свої вибачення за незручності і щиро дякує за розуміння.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас