Glovo розпочав роботу ще в одному місті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Glovo розпочав роботу ще в одному місті

Особисті фінанси
515
12 травня сервіс швидкої кур’єрської доставки Glovo розпочав роботу у Кривому Розі. Це вже двадцяте місто в Україні, де працюватиме сервіс, який везе тобі все.
Про це йдеться в повідомленні компанії.
До зони покриття сервісу увійшла центральна частина міста – від Саксаганського водосховища на півночі до залізниці та вулиці Широківської на півдні. Дія сервісу на сході міста обмежена Об’їзною дорогою та простягається до вулиці Української на заході. З часом зона покриття сервісу буде розширюватися.
Від сьогодні жителі Кривого Рогу також можуть скористатися перевагами Glovo.
Щоб зробити замовлення:
  • необхідно обрати один з 6 доступних у додатку баблів – «McDonald`s», «Їжа», «Супермаркети», «Здоров’я і краса», «Експрес-кур’єр» або «Що завгодно».
  • Кур’єри Glovo менше ніж за годину можуть доставити все: від квітів на день народження до запасу продуктів на тиждень, а ще медикаменти та готові страви з усіх закладів міста, що є у зоні покриття сервісу. Крім замовлень з конкретних закладів, з баблом «Експрес-кур’єр» можна передати будь-який предмет у межах доступу сервісу Glovo.
Вартість доставки. Розраховується автоматично, в залежності від подоланої кур’єром відстані.
Відстежити маршрут кур’єра можна на мапі додатку в реальному часі, а в разі потреби зв’язатися з ним.
Об’єми замовлення не мають перевищувати розміри фірмового рюкзака параметрами у 40×40×30 см та вагу в 9 кг.

Довідка Finance.ua:

  • В Україні сервіс Glovo розпочав роботу у жовтні 2018 року та вже представлений у 20 містах: Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Чернігові, Черкасах, Житомирі, Івано-Франківську, Чернівцях, Сумах, Вишневому, Борисполі, Броварах та Кривому Розі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас