Важливо не втратити момент і зуміти залучити китайського туриста в Україну - глава Держтуризму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Важливо не втратити момент і зуміти залучити китайського туриста в Україну - глава Держтуризму

Казна та Політика
443
Глава Державного агентства розвитку туризму України Мар’яна Олеськів сподівається, що Україна з Китаєм зможуть взаємно відкритися швидше, ніж з країнами Європейського Союзу, і важливо скористатися моментом і зуміти залучити китайського туриста в країну.
“Більшість лідерів європейських країн сказали, що до кінця літа будуть точно закриті кордони ЄС назовні. Можливо, з осені їх відкриють, а можливо – ні. Я б планувала (закордонну відпустку – ІФ) на 2021 рік. Або ж бути таким гнучким з валізами, щоб бути готовим “післязавтра” кудись вирушити. Зараз на це немає точної відповіді”, – сказала Олеськів в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”, відповідаючи на запитання про відновлення транскордонного туризму.
Глава Держтуризму зазначила, що Україні необхідно бути готовою до залучення іноземних туристів після завершення історії з пандемією.
“Я маю великі надії, зокрема на китайський ринок, тому що Китай вже послабив свої карантинні заходи, вони подолали епідемію. За китайських туристів завжди всі боролися найбільше. Сподіваюся, що Україна з Китаєм зможуть взаємно відкритися швидше, ніж з країнами ЄС. Важливо не втратити цей момент і зуміти залучити китайського туриста”, – додала вона.
Для цього дуже важливо використовувати всі діджитал-інструменти, що дозволить оперативно реагувати на зміни і відстежувати всі тренди.
“Про це вже говорили з послом України в Китаї, з колегами з китайсько-українських асоціацій, вони на “низькому старті”, всі готові”, – підкреслила Олеськів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас