Додаток "Дія" вже встановили 3 мільйони українців - Федоров — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Додаток "Дія" вже встановили 3 мільйони українців - Федоров

Особисті фінанси
1134
Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що додаток для документів і державних послуг “Дія” завантажили вже 3 мільйони разів.
Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму Telegram-каналі.
“3 000 000 встановлень додатка Дія. Чисто додатки. Не рахуючи авторизованих користувачів порталу і субпродуктів. Минуло рівно 3 місяці після старту продукту”, – написав Федоров.
Водночас, за словами міністра, у додатку є низка проблем. Зокрема, вдалося викрити погану якість даних в реєстрах, тому що раніше, за його словами, “на базах заробляли, а тепер ми верифікуємо дані в них”.
Також Федоров поінформував, що щодня зустрічаються випадки, коли у когось “не відображається те, чим він володіє, а якийсь держорган/бізнес не приймає електронний документ”.

Довідка Finance.ua:

  • Також на порталі є послуга з реєстрації та оформлення виплат допомоги з безробіття. Мета додаткової онлайн-послуги – спростити процедуру звернення безробітних до центрів зайнятості для реєстрації та призначення допомоги з безробіття.
  • Сервіс підписання документів електронним підписом тепер доступний на порталі “Дія”.
  • В Україні презентували ID-картку і закордонний біометричний паспорт в додатку “Дія”.
  • Кабінет Міністрів України дозволив використовувати додаток держави в смартфоні “Дія” для посвідчення особи під час подорожей літаком або поїздом.
  • У Міністерстві цифрової трансформації України планують наприкінці весни або на початку літа запустити електронний цифровий підпис у додатку “Smart ID”.
Читайте важливі поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас