Lufthansa Group скасувала більшість рейсів до літа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lufthansa Group скасувала більшість рейсів до літа

Фондовий ринок
636
Авіакомпанії Lufthansa Group скасувала більшість рейсів до 31 травня через обмеження на подорожі по всьому світу. Регулярні польоти по обмеженій кількості напрямів будуть виконувати тільки Lufthansa, Swiss і Eurowings.
Роботу Austrian Airlines і Brussels Airlines практично повністю зупинено з березня. Авіакомпанії виконують тільки поодинокі рейси для перевезення вантажів або евакуації громадян країн своєї реєстрації.
З 18 травня Lufthansa має намір відновити польоти з Франкфурта в Афіни, Порту і Гетеборг. Загальна кількість щотижневих рейсів по середньомагістральних напрямах з Франкфурта і Мюнхена в міста Німеччини і Європи збільшиться з нинішніх 280 до 330.
Також авіакомпанія продовжить виконувати 15 далекомагістральних рейсів на тиждень з Франкфурта в Ньюарк, Чикаго, Сан-Паулу, Бангкок і Токіо. Swiss збереже до кінця травня польоти з Цюріха і Женеви в Ньюарк, які зараз виконуються тричі на тиждень, а також обмежене число рейсів у міста Європи.
Скорочена маршрутна програма Eurowings включає напрямки з Дюссельдорфа, Гамбурга, Штутгарта і Кельна в міста Німеччини і Європи.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас