Google зробив безкоштовним додаток для відеоконференцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google зробив безкоштовним додаток для відеоконференцій

Технології&Авто
902
Google зробив свою послугу бізнес-відеоконференцзв’язку безкоштовною для всіх користувачів, посиливши конкуренцію із Zoom, оскільки люди частіше спілкуються онлайн під час пандемії.
Google Meet раніше був зарезервований для передплатників преміальних підписок G Suite для підприємств.
“Meet буде доступна всім користувачам по всьому світу, щоб люди у всіх сферах життя могли спілкуватися один з одним і більш ефективно підтримувати зв’язок під час пандемії”, – заявив віце-президент G Suite Хав’єр Солтаро.
У Google повідомили, що “вклали роки в створення Meet і надійного рішення для відеоконференцій, якому довіряють школи, уряди і підприємства по всьому світу”.
За словами компанії, людям потрібно буде використовувати або створювати безкоштовні облікові записи Google для участі в зборах, які будуть обмежені 60-хвилинним часом, який набуде чинності з кінця вересня.
Безкоштовний доступ буде поступово впроваджуватися в найближчі тижні. За даними Google, близько шести мільйонів підприємств і організацій, від лікарень і банків до виробничих і складських приміщень, що використовують G Suite, вже мають доступ до відеоконференцій Meet.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас