Samsung розробляє перший смартфон з висувною фронтальною камерою (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung розробляє перший смартфон з висувною фронтальною камерою (фото)

Технології&Авто
765
За повідомленнями джерел мережі, Samsung працює над створенням першого смартфона з висувною фронтальною камерою. Торік південнокорейська компанія випустила апарат Galaxy A80, який мав складний висувний механізм і поворотну камеру, а тепер мова йде про більш стандартне рішення.
Компанії приписується намір випустити смартфон, фронтальна камера якого буде поміщена в висувний блок, розташований у верхній торцевій частині корпусу. Аналогічне рішення вже використовується в пристроях різних виробників, завдяки чому вони випускають смартфони, дисплеї яких позбавлені вирізів або отворів.
Samsung розробляє перший смартфон з висувною фронтальною камерою (фото)
Незважаючи на те, що назва майбутнього смартфона залишається загадкою, передбачається, що він стане частиною серії Galaxy A. Джерело доповнило повідомлення кількома рендерами майбутнього смартфона, які наочно демонструють фронтальну камеру на основі одного сенсора, встановленого в невеликий висувний модуль. Також передбачається, що новинка отримає потрійну основну камеру, яка поміщена в вертикальний блок на тильній стороні корпусу і доповнюється світлодіодним спалахом. Тут же знайшлося місце сканеру відбитків пальців.
На рендерах зображений смартфон з вигнутою по краях задньою поверхнею, що також може говорити про його приналежність до сімейства Galaxy A. Передбачається, що апарат отримає 6,5-дюймовий дисплей і матиме габарити 183,5 × 77 × 9,2 мм. На нижній торцевій поверхні розташований інтерфейс USB Type-C, а також мікрофон і динамік. Варто відзначити відсутність стандартного 3,5-міліметрового роз’єму для підключення гарнітури.
Samsung розробляє перший смартфон з висувною фронтальною камерою (фото)
Джерело припускає, що новий апарат Samsung буде анонсований в найближчі місяці. Візуально він нагадує Xiaomi Redmi Note 8 Pro, а також деякі моделі Honor, OnePlus і інших виробників, які вже випускають смартфони з висувною фронтальною камерою. Це означає, що новинка Samsung зіткнеться з жорсткою конкуренцією на ринку. Чи буде апарат підтримувати роботу в мережах зв’язку п’ятого покоління (5G), поки невідомо. Найімовірніше, найближчим часом про даний смартфон з’явиться більше інформації.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас