Skype отримав функцію зміни фону в відеодзвінках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Skype отримав функцію зміни фону в відеодзвінках

Технології&Авто
665
Компанія Microsoft запозичила одну з кращих функцій популярного Zoom і додала її в свій фірмовий сервіс Skype. Мова йде про розширений фон, що дозволяє замаскувати навколишнє оточення під час відеодзвінка.
Це особливо актуально зараз, коли багато людей працюють віддалено під час пандемії коронавірусу, але не бажають демонструвати начальнику або партнерам по бізнесу «творчий» бардак у спальні.
Зробити фоном можна будь-яке зображення або фото, наприклад, дзвонити «з космосу», «з пляжу» тощо. Багато компаній зараз пропонують спеціальні «підкладки» для відеодзвінків, включаючи знамениту скелю з «Короля лева» Disney і трон з «Ігри престолів» HBO.
Функція почала поширюватися в Skype для Windows, macOS, Linux і веб-версії. Цікаво, що фон доступний в десктопній версії Skype для Windows, яка поширюється через сайт Skype, але поки не додана в Skype для Windows 10, який поширюється через магазин додатків Microsoft Store – ця версія поки підтримує тільки розмиття фону.
Як скористатися функцією. Щоб налаштувати або розмити фон під час відеодзвінка, треба навести курсор на кнопку «Відео» або відкрити меню «Додатково», а потім натиснути кнопку «Вибрати фоновий ефект». Можна зробити настройку для всіх відеодзвінків – через налаштування в профілі.
Оновлення почало поширюватися ще 16 квітня, але робиться це поступово і більшість користувачів отримають апдейт цього тижня.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас