Mazda запустила сервіс ремонту автомобілів за фото — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mazda запустила сервіс ремонту автомобілів за фото

Технології&Авто
928
Під час пандемії коронавірусу і режиму самоізоляції і карантину, що водяться по всьому світу, японська Mazda запустила новий сервіс у Великобританії, який дозволяє клієнтам отримувати швидку оцінку вартості ремонту на основі зображення пошкодження – безкоштовно.
Доступ до нової послуги, «розробленої для забезпечення максимальної зручності і душевного спокою», можна отримати в розділі «Аварії та ремонт» на офіційному сайті Mazda.
«Можливий будь-який ремонт, від прикрих вм’ятин на парковці до серйозних пошкоджень, і кожен клієнт може бути впевнений, що його автомобіль буде відремонтовано кваліфікованими фахівцями з ремонту автомобілів Mazda з використанням оригінальних запчастин Mazda, щоб забезпечити його повернення до початкового заводського стану», – йдеться в прес-релізі.
Mazda пропонує широкий спектр послуг з обслуговування аварійних автомобілів на своєму новому порталі з усунення пошкоджень, включаючи Mazda Excess Return і Call Mazda First, безкоштовну цілодобову службу допомоги при аварії для будь-якого водія Mazda, який потрапив у ДТП.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас