Українцям на період карантину пропонуватимуть роботу з зарплатою 6-8 тис. гривень - прем'єр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українцям на період карантину пропонуватимуть роботу з зарплатою 6-8 тис. гривень - прем'єр

Особисті фінанси
6594
Українцям пропонуватимуть роботу на період карантину з оплатою праці до 8 тис. гривень.
Про це розповів прем’єр-міністр України Денис Шмигаль в інтерв’ю РБК-Україна.
Так, Шмигаль нагадав, що Кабмін працює над створенням 500 тисяч робочих місць, які “дадуть можливість людині місяць-два-три протриматись в умовах існуючих обмежень” і “заробляти, а не чекати, що держава виплатить якісь мізерні кошти”.
Зокрема, мова йде про роботу в соціальній, комунальній та бюджетній сферах. Також очільник уряду згадав і про “Велике будівництво”, де, за його словами, близько 170 тисяч робочих місць і ще близько 150 тисяч – в супутніх сферах.
“От у нас є шанс створити декілька сотень тисяч робочих місць, не те що цього року, а буквально вже в ці місяць-півтори…Недорогих (робочих місць, – ред.). Можу сказати умовно, поки ми ще рахуємо, але сума коливається 6000-8000 гривень”, – сказав він.
Як приклад він зазначив, що українцям можуть запропонувати класти бруківку чи бути озеленювачем.

Довідка Finance.ua:

  • За даними Держстату, кількість зареєстрованих в Україні безробітних з 13 по 17 квітня зросла на 29,9 тис. осіб – до 411 тис.
  • За результатами дослідження Research & Branding Group, у ситуації, що склалася в Україні, 39% українських родин не мають ніяких заощаджень. На думку економічного експерта Олексія Дорошенка, запаси роблять найменш захищені верстви населення.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас