Apple представила новий бюджетний iPhone (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple представила новий бюджетний iPhone (фото, відео)

Технології&Авто
3232
Корпорація Apple представила iPhone SE другого покоління. Як і оригінальний iPhone SE, що вийшов в 2016 році, нова модель оснащена процесором A13 Bionic від iPhone 11 в корпусі iPhone 8.
У нового SE екран діагоналлю 4,7 дюйма (як у iPhone 8), кнопка “Додому” з сенсором відбитка пальця Touch ID в нижній частині передньої панелі і скляна задня кришка. Корпус зроблений з алюмінію і захищений від вологи і пилу.
На презентації для журналістів, яка пройшла 15 квітня, Apple підкреслила, що у нового SE дотримано тих самих принципів, що і у оригінальної моделі: доступність, хороша продуктивність і невеликий розмір.
Apple представила новий бюджетний iPhone (фото, відео)
У iPhone SE тільки одна задня камера – на 12 мегапікселів, як основна в iPhone 11. При цьому телефон підтримує портретний режим як для задньої, так і для фронтальної камери, але працює він тільки при зйомці людей: за допомогою машинного навчання айфон розділяє людину і розмиває фон. Раніше портретний режим в селф-камері був тільки у моделей з підтримкою Face ID.
Основна камера iPhone SE також підтримує функцію Smart HDR, яка вперше з’явилася в iPhone XS, і зйомку відео з роздільною здатністю 4K з частотою 60 кадрів на секунду.
Apple представила новий бюджетний iPhone (фото, відео)
Як і iPhone 8, новий айфон підтримує бездротову зарядку. У ньому також з’явилася підтримка двох SIM-карт: фізичної та eSIM. iPhone SE буде доступний в корпусі чорного, білого і червоного кольору (при цьому передня панель у всіх трьох версіях буде чорною).
У США передзамовлення на нову модель відкриється вже 17 квітня. У продаж телефон надійде 24-го.
За матеріалами:
Медуза
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас