LG анонсувала лінійку дизайнерських смартфонів Velvet (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG анонсувала лінійку дизайнерських смартфонів Velvet (фото)

Технології&Авто
960
LG розкрила назву майбутньої лінійки і опублікувала якісні рендери першого апарату в оновленому модельному ряду. За заявою компанії, завдяки оригінальному дизайну серія Velvet стане викликом ринку гаджетів, що зовні нагадують один одного.
Згідно з опублікованими зображеннями, новий смартфон LG Velvet отримає витягнутий корпус з металевою рамкою, співвідношенням сторін близько 21:9 і округленими кутами, а також загнутий з боків дисплей з отвором для фронталки у верхньому лівому кутку.
Замість звичного блоку основної камери гаджет обзаведеться трьома модулями і LED-елементом, окремо врізаними в задню кришку. Сканер відбитків пальців, імовірно, розміститься під поверхнею екрану. Технічні характеристики пристрою не розкриваються – за чутками, «серцем» моделі стане восьмиядерний процесор Snapdragon 765G.
LG анонсувала лінійку дизайнерських смартфонів Velvet (фото)
“Наш новий брендинг відображає поточні тенденції задоволення унікальних особистих смаків і емоцій людини з більшим акцентом на дизайн. Це більш інтуїтивний підхід, який, як ми впевнені, знайде відгук у сьогоднішніх споживачів і допоможе нам створити більш чітку індивідуальність бренду», — заявив старший віцепрезидент LG Чан Ма.
LG анонсувала лінійку дизайнерських смартфонів Velvet (фото)
За даними мережевих інформаторів, анонс LG Velvet відбудеться 15 травня поточного року, ціна новинки виробником ще не оголошена.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас