Скільки триватиме пільговий період оплати компослуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки триватиме пільговий період оплати компослуг

Особисті фінанси
2456
Пільговий період оплати комунальних послуг у Києві триватиме до завершення обмежувальних заходів через COVID-19.
Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у в новому відео.
Знижка 10%. Така знижка 10% для тих, хто заплатить до 20-го числа поточного місяця. Тепер ця знижка діятиме для всіх, хто оплатить до кінця місяця.
Кличко зазначив, що через обмежувальні заходи в місті різко впав рівень оплати, це не означає, що за комунальні послуги не треба платити взагалі.
Борги. У Києві 11 тисяч житлових будинків. Загальний рівень оплати за житлово-комунальні послуги на кінець березня в Києві не сягнув 80%.
“Це, зокрема, й зарплата працівників комунальних підприємств, і гроші на пальне для комунальної техніки й на інші витрати”- наголосив мер.
Нагадаємо, у березні кияни отримали платіжки за комуналку нового зразка.
Що змінилося у платіжці: у березні єдиний рахунок-повідомлення для киян містить нарахування за гаряче водопостачання і опалення в повному обсязі, а сума перерахунку за коефіцієнтом газу буде відображена в колонці «перерахунок».

Довідка Finance.ua:

  • Державні виконавці на час карантину та протягом 30 днів після нього не виселятимуть примусово людей за комунальні борги та не стягуватимуть іпотечні заборгованості.
  • Кабмін планує компенсувати громадянам певний відсоток комунальних платежів, які зростуть через те, що люди перебуватимуть вдома на карантині.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас