Кабмін збирається продовжити карантин до початку травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін збирається продовжити карантин до початку травня

Казна та Політика
1504
Карантинні заходи в Україні, введені через пандемію коронавірусної інфекції, швидше за все будуть продовжені до початку травня.
Про це під час засідання Кабінету міністрів заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
“Ще раз хочу підкреслити, що Україна не може дозволити собі 2-3 місяці сидіти на дивані. Тому економіку потрібно буде запускати. Це надзвичайно важливе питання. Якщо буде зафіксована динаміка зниження захворюваності, то тільки в травні ми почнемо вести розмову про можливе ослаблення карантинних заходів. Це точно не буде зроблено з 14 квітня, як було поширено в деяких фейкових інформаціях. Акцентую, що протягом квітня ми не відступимо від того карантинного режиму, який запроваджено і буде виконуватися до встановленого раніше 24 квітня. Швидше за все він буде продовжений до початку травня”, – підкреслив Шмигаль.
Нагадаємо, що в кінці березня уряд продовжив карантин через коронавірусну інфекцію на 30 днів – до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації по всій території країни. Прем’єр тоді подякував українцям, які дотримуються карантинного режиму, зазначивши, що карантинний режим буде продовжено ще на 30 днів до 24 квітня.
“Уряд діє за певним планом боротьби з поширенням коронавірусної інфекції. І сьогоднішнє рішення зумовлене тим, що випадки захворювання COVID-19 вже виявлені в 13 областях та місті Києві”, – зазначив Шмигаль.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас