ПриватБанк збільшив кредитування малого бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк збільшив кредитування малого бізнесу

Кредит&Депозит
606
У березні 2020 року ПриватБанк збільшив кількість виданих підприємствам малого і середнього бізнесу цільових кредитів і кредитів з заставою на 15%.
Про це повідомляє пресслужба банку.
“На сьогоднішній день можливість отримати фінансування банку за кредитними лімітами доступна 127 тис. компаній МСБ і підприємців. За цільовими програмами кредитування ліміти доступні для 63 тис. клієнтів”, – ідеться в повідомленні.
Згідно з даними банку:
  • в березні було профінансовано 1500 проєктів;
  • в лютому 1230 проєктів;
  • зростання кількості виданих кредитів було забезпечено за рахунок активізації програм лізингу та кредитування агросектора.
Загалом за перший квартал 2020 року обсяги фінансування малого і середнього бізнесу ПриватБанком виросли на 640 млн грн.
“В умовах пандемії коронавірусу та зниження ділової активності в період карантину ПриватБанк веде активний діалог з 32 тисячами позичальників, яким можуть знадобитися додаткові механізми для підтримки платоспроможності. На сьогоднішній день можливостями програми “кредитних канікул” банку готові скористатися 2 500 підприємств МСБ і підприємців”, – додали в банку.

Довідка Finance.ua:

  • Кабмін удосконалив механізм держпрограми «Доступні кредити «5-7-9%», зокрема, передбачається збільшення максимальної суми кредиту з 1,5 млн грн до 2 млн грн та перегляд розрахунку процентної ставки за кредитом.
  • У рамках заходів, покликаних запобігти поширенню коронавірусу, Кабмін встановив термін, до якого суб’єкти підприємництва можуть звернутися за державною підтримкою на антикризові заходи, до 1 вересня 2020 року.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Порівняти і підібрати кредит можна тут

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас