Mozilla готується представити новий браузер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mozilla готується представити новий браузер

Технології&Авто
2016
Компанія Mozilla приступила до переходу від Firefox Beta для Android до Fenix, більш зручної і стабільної версії мобільного браузера.
Відповідно до веб-сторінки Are we Fenix Yet? цей процес на поточний момент виконано на 2,1%. Портування на бета-версію Firefox є останнім етапом перед релізом, який буде доступний всім користувачам Firefox.
Щоб приблизно розуміти, скільки часу буде потрібно розробникам для підготовки фінальної версії Fenix, можна простежити цей процес за нічними збірками. Роботи з перенесення браузера на канал nightly почалися в січні цього року, тому десь в кінці травня компанія почне перехід на канал Release. Повністю готовий до релізу новий браузер, імовірно, з’явиться в кінці червня – на початку липня.
Протягом року Mozilla працює над абсолютно новим браузером Fenix для Android, відомим як Firefox Preview. Він зібраний на більш швидкому і сучасному движку і включає всі основні функції, які присутні в Firefox. Раніше в цьому місяці компанія випустила версію браузера Firefox Preview 4, яка отримала покращене управління авторизацією, рекомендації та підтримку доповнень.
У той час як розробники додають останні штрихи перед виходом браузера Fenix, Android-версія Firefox 68 почала отримувати лише патчі безпеки і виправлення помилок замість повноцінних оновлень. Користувачі, які працюють з Firefox Beta, повинні бути готові до того, що їх браузер незабаром придбає абсолютно новий вигляд.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас