Ощадбанк продовжить дію платіжних карток до 1 липня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк продовжить дію платіжних карток до 1 липня

Фінтех і Картки
1235
Усі картки Ощадбанку, термін дії яких спливає під час карантину, будуть активні до 1 липня 2020 року і не блокуватимуться банком.
Про це повідомляє пресслужба банку.
«Наша команда активно працює над тим, щоб в умовах карантину клієнти мали безперебійне обслуговування. Ми продовжили дію карток, що закінчується під час карантину. Отже, пенсіонери, як й інші клієнти, можуть не поспішати за новою карткою або в банкомат для зняття грошей, а спокійно з дому замовляти продукти онлайн та здійснювати інші платежі», – зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.
Для мінімізації контактів з готівкою Ощадбанк рекомендує оплачувати покупки в торговельній мережі картками та електронними гаманцями. При розрахунках на суму до 1000 грн карткою Visa та до 500 грн карткою Mastercard вводити PIN-код не потрібно.

Довідка Finance.ua:

  • Як раніше зазначала пресслужба Незалежної асоціації банків України, банки можуть продовжувати термін дії платіжних карток, якщо він закінчується під час карантину.
  • ПриватБанк продовжить дію карток для виплат, якщо закінчення терміну дії картки припадає на період карантину.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції за кредитними картками в Україні. Щоб допомогти вам з вибором кредитки онлайн, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. За його допомогою можна швидко і комфортно обрати необхідний саме вам “пластик”.

Помічник з кредитних карток 💳

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас