Ощадбанк оголосив "кредитні канікули" для бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк оголосив "кредитні канікули" для бізнесу

Кредит&Депозит
681
Ощадбанк розпочав надання кредитних канікул клієнтам мікро- та малого бізнесу для зниження фінансового навантаження на них в умовах карантину.
Про це повідомляється на сайті банку.
«У складний час потрібно допомагати один одному. Ощадбанк іде назустріч клієнтам – підприємцям, аби вони вистояли в цей непростий період та згодом продовжили нормальне функціонування свого бізнесу. Така підтримка для них є вкрай необхідною, так само як і для банку та країни загалом. Ми зберігаємо для себе клієнта, а для країни – роботодавця й платника податків. Тому ми підставляємо кредитне плече тим, хто цього насправді потребує і хто, віримо, вже незабаром зробить свій внесок у відновлення економіки», – зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.
Термін відстрочення:
  • підприємці можуть скористатись відстроченням платежів за тілом кредиту до 3 місяців за кредитами у формі невідновлюваної кредитної лінії та строкового кредиту.
Як зазначається, перші 17 клієнтів, зокрема з галузей машинобудування, будівництва, готельного та ресторанного бізнесу, розважальних послуг, торгівлі, автомобільної сфери (продаж та виробництво), металургії, туризму, транспорту (міжнародні пасажирські перевезення), вже отримали кредитні канікули.

Довідка Finance.ua:

  • ПриватБанк запровадив “кредитні канікули” для клієнтів малого та середнього бізнесу і підприємців.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас