Xiaomi заявила про відновлення темпів виробництва смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi заявила про відновлення темпів виробництва смартфонів

Фондовий ринок
493
Спалах епідемії коронавірусу значною мірою вплинув на роботу китайських виробників електроніки, але по завершенні вимушеного карантину вони вже почали повертатися до звичного ритму роботи. В ході нещодавньої онлайн-конференції один із засновників і топ-менеджер Xiaomi Ван Сянь розповів про те, як компанія долає кризу, спричинену COVID-19.
За словами топ-менеджера, всі 2000 працівників Xiaomi в провінції Ухань, що стала головним осередком епідемії в КНР, не брали участі у виробництві з 20 січня. Тепер же всі вони поступово повернулися до роботи, а кожен співробітник офісу отримав «профілактичний набір»: захисні маски, спрей для дезінфекції поверхонь на основі спирту і протимікробний засіб для рук.
Ван Сянь зазначив, що компанія відновила обсяги випуску електроніки більш ніж на 80%.
Минулого тижня з аналогічною заявою виступив директор з виробництва індійського підрозділу Xiaomi Муралі Крішнан. Він повідомив, що пандемія коронавірусу не вплине на бізнес компанії в країні. Примітно, що в Індії вже надійшли в продаж смартфони серії Redmi Note 9, які поки не представлені в китайському роздробі.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас