😷 Коли пенсіонерам заплатять обіцяні 1000 гривень (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

😷 Коли пенсіонерам заплатять обіцяні 1000 гривень (відео)

Особисті фінанси
36619
Президент Зеленський заявив, що уряд готовий доплатити пенсіонерам, які отримують менше 5 тисяч гривень. Також уряд індексує пенсії.
Про це глава держави заявив у своєму зверненні у FACEBOOK.
Коли отримають. З 1 квітня уряд «буде готовий» виплатити додаткову тисячу гривень пенсіонерам, які отримують менше 5000 грн.
Індексація пенсій. З 1 травня 2020 року буде проведено індексацію пенсій.
Раніше Finance.ua писав, кому не будуть проіндексовані пенсії:
  • держслужбовцям; науковим працівникам; помічникам народних депутатів; тим, хто отримує максимальні пенсії (на сьогодні – 16 380 грн); тим, хто отримує спеціальні пенсії або довічне утримання (судді і прокурори, у тому числі судді – 3,3 тис. осіб);
  • тим, хто отримує соціальні пенсії, тобто не має трудового стажу для призначення навіть мінімальної пенсії (на сьогодні 1644 грн).

Довідка Finance.ua:

  • 16 березня Зеленський доручив розробити програму кредитних канікул для малого та середнього бізнесу. Уряду він доручив виплатити пенсіонерам по тисячі гривень.
  • Пенсії та субсидії в умовах карантину: Близько двох третин отримувачів соціальних виплат та допомог отримують їх через перекази та банківські картки, тому для цих громадян жодних змін у термінах отримання відповідних виплат не буде.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас